1 2 3 45
 
 • DropMail

  TARGETS

 • Sampling

  TARGETS

 • HangDoor

  TARGETS

 • DoorDrop

  TARGETS

 • DirectMail

  TARGETS

Direct Mail

• Direct Mailing-ul reprezinta o forma de marketing direct ce consta in trimiterea prin intermediul postei sau a seviciilor de curierat rapid a unor invitatii, oferte de servicii si produse sau materiale promotionale.
• Direct mailing-ul este o parte importanta dintr-o strategie de marketing, putand fi realizat prin mijloace proprii sau de catre o companie specializata, ce dispune de baze de date incluzand numele unor persoane fizice sau firme si adresa postala.

Avantajele Direct Mail-ului

Targetarea - Cel mai important aspect al acestui tip de actiuni este abilitatea sa de a tinti precis clienti deja existenti. Poate fi folosit eficient si pentru a prospecta piata.
Personalizare - Actiunile de direct mail se pot adresa personal clientului si pot fi adaptate necesitatilor acestuia pe baza unor tranzactii anterioare si a datelor adunate.
Optimizare - Datorita masurabilitatii sale, direct mail poate fi testat pentru a obtine lista optima; oferta optima; periodicitatea optima (si multi alti factori). Rezultatele cele mai bune pot fi aplicate asupra unei audiente mai largi pentru a se obtine rezultatele cat mai bune.
Acumulare de date - Raspunsul, ca si lipsa acestuia pot fi adaugate unei baze de date, permitand ca viitoarele expedieri sa fie si mai bine targetate.

Servicii

Drop mail

Serviciu aditional din sfera marketingului direct, care prin distributia de materiale neadresate vine in intampinarea cerintelor agentilor de publicitate si a marilor companii.

mai multe
 

hang door

Sistemul Hang Door, adica sistemul de publicitate pe clanta usilor, este o metoda revolutionara, care asigura intrarea reclamelor in apartamentul posibililor clienti.

mai multe
 

direct mail

Direct Mailing-ul reprezinta o forma de marketing direct ce consta in trimiterea prin intermediul postei sau a seviciilor de curierat rapid a unor invitatii, oferte de servicii si produse sau materiale
promotionale.

mai multe
 

sampling

Samplingul este activitatea de marketing direct, respectiv BTL (below-the-line communication), prin care producatorul da ocazia consumatorilor sa incerce gratuit un produs.

mai multe